Anker PowerConf C300 Smart Full HD Webcam, AI-Powered Încadrare & Autofocus, 1080p Webcam cu Anulare a Zgomotului Microfoane

Produs nou

537.86lei

680.82lei

-20 %

In stoc

Etichete:

havit webcam 1080p, camera web, hard disk, 1080p webcam, bluetooth earphon, webcam 1080p 60fps af, camera web 1080p tv, camera web hd, stick usb, myphone micro usb

AI-Powered 1080P Webcam

Zoom Certificate

Camera 1080p

Microfoane Duale

Reglabil pe Câmpul de Vedere

Fata De Urmărire

Auto Low-Lumină De Corecție

Confidențialitate Acoperă

Descărcați Aplicația

Arata Ca un Pro

Face o prima impresie cu clientii si impresiona seful tau cu PowerConf C300 clare cameră web HD 1080p/60FPS aparat de fotografiat cu adevărat-la-viata de culori.

Voce Clară De Preluare

Fi auzit tare și clar prin cameră web HD în timp ce de lucru de la domiciliu, datorită ultra-sensibile microfoane duale.

Voce Clară De Preluare

Fi auzit tare și clar prin cameră web HD în timp ce de lucru de la domiciliu, datorită ultra-sensibile microfoane duale.

Se Potrivesc Pe Toată Lumea În Cadru

Dacă sunteți de asteptare solo de la domiciliu sau ghemuit cu colegii din birou, revoluționar tehnologie AI reglează automat câmpul de vedere în funcție de numărul de persoane la întâlnire.

Fără Timp Pierdut

Focalizează automat pe oameni sau obiecte în doar 0,35 secunde.- Și arate fiecare detaliu cele mai recente mostre si prototipuri, fără a aștepta pentru focus pentru a prinde.

Alimentat de AI

De îndată ce vă trece pe PowerConf C300, inovatoare AI chip funcționează magia pentru a face să arate mai bine.Se autofocuses, reglează nivelul de culoare, și mult mai mult.Toate fără a fi nevoie să ridice un deget și vioara cu meniuri interminabile.

Clip, Plug, și să se Joace

Nu este nevoie să pierdeți timp găsirea dreptul de drivere.Doar clipul camera la laptop-ul sau display, conectați-l în, și începe de streaming—toate în doar 3 secunde.

Proteja Intimitatea

Preveni ochii indiscreti cu ochiul pe tine, atunci când te aștepți mai puțin.Snap intimitatea puneți la loc capacul și glisați peste lentila, la finalul întâlnirii.

Mai multe Moduri de a Monta

Cu 4 unghiuri de ajustare, puteți plasa PowerConf C300 aproape oriunde vrei.Puteți chiar să-l monta pe un trepied pentru control complet asupra dvs. de setare a aparatului foto.

Numărul De Model: A3361

Caracteristici Cheie

Zoom Certificate

Evaluate și aprobate de către cele mai recente standarde profesionale de Zoom pentru o imagine de calitate, culoare și claritate.

Camera 1080p

Upgrade granulată laptop camera si arata ca un adevarat profesionist cu PowerConf C300 e full HD 1080p/60fps camera.

Microfoane Duale

HD webcam două microfoane lucra împreună, alături de Anulare Activă a Zgomotului, astfel încât apelanții pot doar să-ți aud vocea, spre deosebire de a distrage zgomotul de fundal.

Reglabil pe Câmpul de Vedere

Du-te de-aproape și de personal pentru montaj pe toată lumea în cadru toate fără încurcați în jurul cu setările datorită PowerConf C300 e reglabile automat câmpul de vedere.

Fata De Urmărire

PowerConf C300 te pune față și centru de fiecare întâlnire.HD webcam inovatoare AI chip recunoaște chipul și auto detectează mișcarea prin intermediul pan și tilt camera.

Auto Low-Lumină De Corecție

O cameră web HD care te face sa uiti de clare și bine definite în timp ce pe apel, chiar și în puternic iluminata sau condiții de lumină scăzută.

Confidențialitate Acoperă

Snap inclus confidențialitate acoperă pe cameră și glisați-l peste obiectivului, pentru a preveni ochii indiscreti de la trage cu ochiul în viața ta personală.

Descărcați Aplicația

Cu Anker Lucru app, puteți alege din 4 săli de moduri de a adapta PowerConf C300 la nevoile dvs. exacte.Puteți chiar să personalizați propriile setări.

Notă

Anker de Lucru software-ul suporta doar Windows 7/8/10 și Mac OS 10.14 și mai sus.

Anker PowerConf C300 poate fi utilizat numai cu Windows 7/8/10 sau Mac OS 10.13 și mai sus.

Pachet Da
Tip De Interfață USB
Numărul De Model A3361011
Certificare CE, FCC, ROHS
Nume De Brand anker
Origine NC(de Origine)
Max. Rezoluție 1920x1080
Auto Focus Da

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de