Aliaj de aluminiu Motocicleta Lumini Decorative Aripa Lămpi de Proiecție Covor Lampa de 5W 9V-60V 0,2 MA Iluminat Motocicleta Lumina

Produs nou

52.03lei

76.49lei

-31 %

In stoc

Etichete:

honda silver wing, strass, motocicleta ktm lumini cu led-uri, verde led lumini de conducere, led lampă în formă de inel moto, lampa semnal 60v, ceramica vidat, Baterie 9v 6f22, 60v 3000w baterie cu litiu, mat motocicleta

Descriere:

Daca detii o motocicleta, s-ar putea au luat în considerare instalarea de rulare lumină LED-uri pentru a adăuga un fler unic pentru bicicleta.Cu toate acestea, nu toate LED kituri sunt la fel, deoarece acestea vin într-o varietate de culori, luminozitate, tipul de instalare, iar unele sunt chiar ilegali.Lumină LED, kituri de instalare poate fi do-it-yourself.

Aprinde-Ți Bicicleta Cu Înger Rece !

Motocicleta Aripă de Înger LED

Acesta este un set de 2 proiectoare LED care se aprinde un model unic.Cu special concepute de fixare pentru fixare ușoară pe sub caroseria vehiculului.

Ușor pentru a asambla și dezasambla.Puteți instala aceste lumini oriunde vrei, DIY stilul tău și de a putea fi montat oriunde.

Luminile de pe drum , acestea ajuta lumina drumul pe timp de noapte pentru a face motocicleta mult mai vizibil pentru vehicul din sens opus.

Oferă mai vizibil poziția vehiculului avertismente și instrucțiuni de direcție de conducere pe timp de noapte.

Uimitor de iluminare, se poate vedea pământul de sub picioare în mod clar pentru a evita obtinerea oprit pe drum prost.

Consum redus de baterie, de înaltă luminozitate, eficiente energetic.Ultra luminos cu HD de proiecție și de model merge bine la părțile laterale.

Atunci când de conducere în ploaie, ceață sau furtună de nisip, acesta poate avertiza mai departe spate vehicule și eficient pentru a evita accidentele.

Mod eficient de a îmbunătăți siguranța dumneavoastră.

Se potrivesc cele mai multe motociclete.

Este, de asemenea, utilizat ca un auxiliar linie pentru începători atunci când de conducere și de mers înapoi.

Un fascicul laser luminează cerul înstelat.Vara cerul este atât de frumos, atât de departe, atât de dor.Eu stau pe pământ, bucurându-se de noaptea de vară se răcească, se uită la fermecător cer.Cea mai strălucitoare stea de pe cerul nopții întotdeauna luminează calea mea și luminează viața mea

1. De înaltă definiție lentilă de sticlă de cuarț tehnologie: căldură bun efect de tratament, cu o bună putere mai mare de 150 de grade.

2. De înaltă luminozitate margele lampa-au uniformă luminescență: dimensiuni mici, viață lungă, lentă lumină de degradare, și precisă a temperaturii de culoare.Combinații eficace poate fi realizat în mai mare unitate de curenți. 3. De înaltă definiție lentilă de sticlă de cuarț tehnologie: utilizarea de înaltă definiție lentile, puternic, putere de penetrare, clare și luminoase, modele, sticlă de cuarț lens technology, , nici o culoare.

4. Rezistent la apă și picurare-dovada: lampa de proiecție poate funcționa în continuare în mod normal, în vreme ploioasă, fără demontarea si rezistent la apa 5. Ușor să demontați și de a demontați cele două articulațiilor de bază: cu două core îmbinări, acesta poate fi ușor de instalat fără de prindere

6. Manopera rafinat, nici o scurgere de apă în partea de jos

7. Regulator de curent Constant cu infinit

Caietul de sarcini:

Material: Aliaj De Aluminiu

Opțiuni: Lumina Alba, Gheata Blu-ray, Rosu, Blu-ray

Tensiune de alimentare: DC9V-60V

Sursa de energie: 5W

Cip: fluaj/lg

Tensiune de alimentare: DC9V-60V

Curent: 0.2 MA

Temperatura de culoare: 7000

Pachetul de Includere/s: 1 Pereche de Motociclete Aripă de Înger LED

Pachetul Inclus:

2 lumini + 4 suruburi + 2 inserați codul

Curent 0.2 mA
Tensiune DC9V-60V
Temperatura de culoare 7000
Origine NC(de Origine)
Putere 5W
Suport Dropshipping, En-gros
Material Aliaj de aluminiu

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de