1.3 L 43oz din Oțel Inoxidabil Sita de Ulei Vas Recipient Ulcior de Stocare Poate Cu Filtru Ulei de Gătit Oală Pentru uz Casnic Instrumente de Bucatarie

Produs nou

9.15lei

18.25lei

-49 %

In stoc

Etichete:

strecurătoare de ulei, de copt oală de gătit, jucător de baseball, oală de gătit km, Ceașcă De Cafea Filtru, ulei de oală, special oală de gătit, ulei otet, cafea strecurătoare, ulcior de ulei

Descriere:

Calitate structura:

Grăsimea recipientul este realizat de grad alimentar SUS304 / 201 / 410 din oțel inoxidabil.Durabil, non ruginirea și rezistent la coroziune.

Unsoare multifunctionala rezervor:

Cu detașabil din oțel inoxidabil filtru plasă fină, 0.3 mm diafragma pentru a capta particule mici, face ulei reutilizabile și de a oferi de stocare convenabil.

Accent pe detalii:

Capac de praf, curat și sanitare.Mâner Ergonomic, ușor de înțeles și de a preveni opărire.Arc duza, buna turnarea și anti-picurare.Non-alunecare de bază previne ulei de stropire pe masă.

Potrivit dimensiune:

Este potrivit pentru stocarea bacon, ulei, unsoare, ulei comestibil, ulei de cocos, ulei prăjit, în ulei fierbinte și așa mai departe în bucătărie de familie și un restaurant.

Ușor de curățat: conceput pentru o curatare usoara - masina de spalat vase siguranță, chiar și cu ochiuri fine filtre.

Metoda de curatare:

Curățați filtrul ecranul cu o cârpă moale umedă, apoi uscat la pete de apă cu o cârpă uscată, sufla cu o suflantă pentru 2-3 minute, și haina cu un strat de ulei de plante de pe suprafața filtru de ecran, și apoi depozitați-l.

Caietul de sarcini:

MATERIALE de: 304/401/210 din oțel inoxidabil

PRODUS GREUTATE: 350G

PRODUS DIMENSIUNE: 5.1 *4.9 * 5.5 ÎN/12.5*13*14cm

CULOARE:argintiu

Pachetul Inclus:

Din Oțel Inoxidabil Filtru De Ulei Oală × 1

Numărul De Model -
Certificare CIQ
Culoare argint
Greutate Produs 350g
Material Alte
Dimensiune Produs 5.1 *4.9 * 5.5 ÎN/12.5*13*14cm
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Eco-Friendly
Materiale 304/401/210 din oțel inoxidabil

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de