Fermoar Iarba De Ambalare Pungă De Tutun De Fumat Organizator De Stocare Miros Miros Dovada Geanta Cu Cifru

Produs nou

27.23lei

45.36lei

-39 %

In stoc

Etichete:

earing sac de ambalare, cali iarba sac, pipa iarba, conducta de iarba, femeile iarba sac, polizor iarba, conducte pentru fum buruienilor, miros dovada, mermaid weed bag, fumez iarba

Fermoar Iarba De Ambalare Pungă De Tutun De Fumat Organizator De Stocare Miros Miros Dovada Geanta Cu Cifru

CARACTERISTICILE PRODUSULUI

-100% MIROS DOVADA ...Trijax miros dovada marsupiul este conceput pentru a ține puternic, miros nedorite departe de indiscreti nasul.Vă permite să vă mutați stash dvs. în public fără atenție nedorită.

-MATERIAL REZISTENT la APA ...se mai întâmplă și greșeli, dar acestea nu trebuie sa fie scump.Trijax miros saci dovada sunt rezistente la apă pentru a menține planta în condiții de siguranță și uscat.

-VREME-DOVADA căldură, frig și umiditate poate afecta calitatea plante și accesorii dacă ești neglijent.Trijax miros saci proof păstrează totul la maxim conservare.

-MIROS NATURAL de ABSORBȚIE DEODORANT ...separator buzunare de fiecare Trijax parfum bag dovada sunt căptușite cu carbon activ care absoarbe chiar și cel mai puternic miros.

-În condiții de SIGURANȚĂ ȘI CONFORTABIL de MANIPULARE ...nostru durabil rezerva geanta vine cu o curea de mână pentru transport confortabil.La 11 x 7.5 x 2.5" e mărimea potrivită să se ocupe de toate stash dvs. are nevoie.

Numărul De Model Depozitare-01-08
include 1*Miros Dovada Sac
Origine NC(de Origine)
Material Non-țesute
Forma Gratuit Tip

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de