10/12Pcs DIY Prelată Clemă Tent Cort Baldachin Clip Snap Panza Ancora de Prindere Caravana Falca de Prindere Capcana Strângeți-Unelte pentru prelucrarea Lemnului

Produs nou

9.44lei

14.78lei

-36 %

In stoc

Etichete:

yz350

Descriere:

Fabricat din nailon de înaltă rezistență materiale, care este impermeabil, rezistent la intemperii, rezistent la rupere, ușor și durabil.Șuruburi de fixare pentru o mai bună musca vigoare, conexiune și grele.

Unic cu dinți de crocodil gura design face dintii mai stabil.Proiectat cu reglabil elicoidale șuruburi, se potrivesc grele prelată.

Ușor pentru a instala sau elimina, trebuie doar să strângeți sau slăbiți șurubul butonul pentru a regla gros sau subțire prelate.

Elastic de bungee cord este potrivit pentru reparatii obiecte de uz casnic, fix consumabile auto, copertine, prelate, corturi, saci de dormit și alte elemente care trebuie să fie incluse.

Perfect pentru rezistă prelată, baldachin, auto/camion de acoperire, biciclete capacul, vasul se acoperă, piscina, soare, umbra, temporar, proiector, ecran, make-shift ploaie zbura pentru hamac, etc.

Caietul de sarcini:

Material: Nailon, Metal

Dimensiuni:

Clip(LxWxH): aprox. 8x3x2.5cm/3.1x1.2x1inch

Bungee Cord(lungime): 13cm/5.1 inch

Pachetul Include:

1 Set Prelată Clipuri

Origine NC(de Origine)
Nume De Brand MagiDeal
Tip Accesoriu Altele

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de