13cm 3D Vultur Decal Steagul American Aripa de Desene animate de Animale Auto din PVC Autocolant Bicicleta Corpul Bara de Styling Auto Accesorii

Produs nou

6.13lei

16.97lei

-63 %

In stoc

Etichete:

țară steag autocolante militare, roata de bicicleta autocolante dt, bicicleta decal, catalonia pavilion, american flag sticker, accesorii pentru biciclete general, autocolante scuter ta, moto bike decalcomanii, personalizare auto accesorii, masina rezervor de gaz autocolant

13cm 3D Vultur Decal Steagul American Aripa de Desene animate de Animale Auto din PVC Autocolant Bicicleta Corpul Bara de Styling Auto Accesorii Descriere:

Decalcomanii stick la aproape toate suprafețele plate!doar coji de fructe și stick-ul!De lungă durată de 5+ ani speranța de viață în aer liber & 7 + interior durabilitate Decora: Camper Van, Camion, rulota, Pereți, Barca, frigider doar despre orice netedă suprafață curată!Instructiuni De Aplicare: 1. Frecati autocolant pentru a fi sigur că banda de transfer este respectat în mod corespunzător autocolant. 2. Curățați și uscați zona dorită.Autocolante se va lipi mai bine pentru a curăța suprafețele netede. 3. Elimina ceara sprijinul încet, asigurându-vă că eticheta rămâne aderat la transferul transparent caseta 4. Poziționați cu atenție eticheta în zona dorită. 5. Frecati autocolant dintr-o parte în alta, de a elimina orice bule de aer. 6. Folosiți un obiect ca un card de credit pentru a fi siguri că întreaga autocolant este pe deplin respectate la suprafață. 7. Scoateți încet banda de transfer, asigurându-vă că nici o parte din autocolant rămâne pe banda de transfer. 8. Verificați pentru bule de aer.În cele mai multe cazuri bule de aer poate fi lucrat la marginea autocolant, dar dacă nu, o pin hole va permite aerului și devin practic invizibile.Autocolant este acum fără griji!

Sfaturi De Aplicare: 1. Nu se aplica pe frig extrem sau Suprafețe încinse.Temperatura ideală trebuie să fie între 60°Si 90°F. 2. Nu atingeți suport adeziv, uleiurile din pielea ta va preveni lipirea. 3. Înainte de a aplica decal asigurați-vă că nu există nici o ceară sau produse uleioase pe suprafața Despre Decalcomanii de Vinil: Acestea sunt DIE-CUT decalcomanii adică nu există nici un fundal.Dacă există un fundal de culoare în imagine, este folosit doar ca un exemplu.Culoarea de fundal va fi culoarea de suprafață plasați eticheta de pe, sau clar, dacă ai pus pe o fereastră.Decalcomanii de vinil vin din 3 piese: 1. Stratul de sus este un transparent banda de transfer. (Deține decal sau autocolant împreună până când este aplicat) 2. Stratul de mijloc este efectiv decal sau autocolant (este prins între Cererea și Bandă Ceara Suport) 3. Stratul de jos este ceara sprijinul. (protejeaza adezivul până decal este gata de a fi aplicate) 4. Nu spălare în 24 de ore.

Design Desene animate
Origine NC(de Origine)
Lățime Produs 13cm
Tip Adeziv Sticker
Tip De Material PVC
Element De Lungime 15cm
Numele Modelului Autocolant
Ambalare Nu Este Ambalat
Categorie Autocolante
Model OEM
Autocolant De Plasament Întregul Corp
Tip De Autocolant Autocolante Creative

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de