25Pcs Metal Masina de Cusut Bobine Bobina cu carcasa din Plastic pentru Manopera de Brodat Masini de Cusut de Înlocuire Accesorii

Produs nou

20.65lei

25.83lei

-20 %

In stoc

Etichete:

mini masina de cusut spool, piese pentru baitcasting reel, gol bobina fir, industria de masini de brodat computerizate, masina de cusut papiota simțit, de sex feminin bobine, Bobina, slinger mașină de cusut accesorii, tambur mosor de plastic, bobina

Bun venit clienții în magazinul nostru.Magazinul nostru se ocupă în principal în instrumente de cusut și accesorii.Dacă este necesar, puteți intra în magazin pentru a verifica și de a achiziționa.Mulțumesc că ai venit.Descriere produs:

Bobina de Metal, potrivit pentru cele mai multe standard de uz casnic masini de cusut, cum ar fi Brother, Singer, Bernina, Pfaff, Elna, Babylock, Kenmore, Juki, etc.

Diametrul bobinei este de 21 mm, înălțimea este de 12 mm, iar diametrul orificiului central este de 6 mm.Dacă diametrul original bobinei de masina ta este de 6 mm, apoi produsul nostru va fi potrivit pentru masina ta.

Material: durabil metal greu.Frumos, standard, buna-funcționare bobina de metal.

Sfaturi:

1. Transport

Noi sprijinim de livrare directă, va putem trimite comanda dvs. pentru clienții dumneavoastră, vă rugăm să lăsați incarca adresa de la plasarea comenzii.

2. Taxe sau taxe de import

Preturile afisate nu includ toate taxele, iar cumpărătorul este responsabil pentru autoritățile vamale sau de taxe de import în țara/regiunea dumneavoastră.

Garanție și garanție

3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul primit și doresc să se întoarcă, vă rugăm să returnați-l în termen de 3 zile pentru schimb sau de restituire.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a se întoarce. (Dar produsul trebuie să rămână în starea inițială, așa cum statul ne-a trimis)

4. Culoarea elementului pot fi ușor diferite, deoarece culoarea în diferite tipuri de monitoare de calculator pot fi ușor diferite.

5. Copiii nu au voie să folosească acest produs fără supravegherea unui gardian, pe propriul lor risc.

Dimensiune de Cutie Ca imagine arată
Material de Cutie de Depozitare Plastic
Atributele 5 De cusut, Mozaic, Broderie, Eco-Cusatura
Culoare Culoare Imagine
Pachet 25pcs Bobine Bobina cu 1 buc carcasa de Plastic
Atribute 1 Metal Bobine
Atributele 3 Masina de cusut accesorii
Origine NC(de Origine)
Masina De Cusut Piese Suveica
Utilizarea Eco-Cusatura
Numele Produsului Masina De Cusut Fir De Bobine
Atributele 4 Masina De Cusut Bobine
Tip de en-Gros No
Material produs din oțel inoxidabil și sticlă
Tip Masina De Cusut Piese
Atribute 2 accesorii de cusut

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de