KLKJ X751LD Pentru ASUS X751LN X751LK X751LD Placa de baza Laptop I7-4500U CPU 4GB RAM cu GT820M 2GB

Produs nou

514.06lei

558.76lei

-7 %

In stoc

Etichete:

bărbați pulover roșu, asus tf300t cu ecran tactil, monitor lcd placa de baza, placa de baza prevasus x751l, placa de baza x751l, placa de baza pc, original asus x751l placa de baza, dj bezea, ddr 6 placa de baza, coreea de laptop

X751LD

CPU:I7-4500U RAM 4GB

GPU:GT820M 2GB

Achiziționarea Note

Notă: O: timp de Livrare: 1-2 zile lucratoare

1. Din cauza largă varietate de placi de baza, este ușor de a face greșeli.Vă rugăm să verificați modelul placii de baza inainte de a comanda.

2. Daca placa de baza este achiziționat ca urmare a cumpărătorului motive personale, cumpărătorul va suporta tur-retur de marfă.

3. Magazinul promite să funcționeze 100% de testare pe toate placile de baza înainte de expediere.

4. Dacă este necesar, toate placile de baza pot oferi video de testare.

5. Perioada de garanție este de 60 de zile de la data primirii produsului.

6. Dacă nu sunteți sigur dacă placa ta de baza este compatibila cu placa de baza din magazinul meu, vă poate aduce o fotografie cu placa mea de baza.Eu va confirma pentru tine.

7. O testare completă este necesară înainte de expediere pentru a se asigura că acesta poate fi livrat la cumpărător și rula perfect.Prin urmare, o cantitate mică de urme va fi lăsat în timpul utilizării, și aceste urme de utilizare nu va afecta utilizarea.

8. Placa de baza vindem este de 98% nou-95% nou.Ei au nevoie să fie testat și va lăsa urme de utilizare.Dar nici unul dintre ele sunt folosite.

Livrare: vă recomandăm să utilizați Florapost.ro standard pentru a navei în condiții de siguranță.Daca placa de baza este deteriorat, puteți solicita despăgubiri.Desigur, puteți, de asemenea, cere altora să-l iei cu tine.

Descriere a testa produsele și a produselor conexe în magazinul nostru

Procedura de încercare: Avem propria noastră echipă de ingineri profesioniști și servicii de întreținere pentru a vă oferi de înaltă calitate, frumos și de preț rezonabil produse.Înainte de livrare, vom efectua următoarele teste: 1. Verificați aspectul, cum ar fi decupaje iarbă, praf, lipire sau alte semne de murdarie pe board2. Verificați dacă există o lipsă de electronice de bandă izolatoare 3. Verificați pentru lipsa de accesorii, anti-rugina si anti-coroziune chassis4. Verificați intern și extern conectori de monitor LCD, două memorii, DVD, conexiune la rețea, voce, mouse-ul, tastatura, dial, USB, SD, conector, PC-ul, 3.3 V COMS baterie, dacă bateria poate fi încărcată și descărcată, 3D Rula la viteza maxima, reporniți sistemul, și așa mai departe, cel puțin de două ori. ----------------------------------------- --------- ----------------------------------------- --------- ----------------------------------------- --------- -------------Acorde o atenție la produsele noastre: K40AB, K50AB, K56CM, K53Z, K53SD, K53SV, K53U, K51i0, K50IJ, K46CM, UX32VD, UX31E, UX31A2, UL50F, X61S, X55VD, K55VD, G60JX, G75VW, N53SV, N61JQ, N71JQ, X1005, UL50F, G53JW, F70SL, G53SX, G73, K42F, G74SX, K55DE, N53JG, NSCSV, 500, U47A, X55VC, K53SC, K55N...aceste modele, Doar o parte din inventarul nostru, oferim, de asemenea, alte modele.Dacă sunteți interesat în oricare dintre produsele noastre sau doriți pentru a discuta despre comanda, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Așteptăm cu nerăbdare să stabilească pe termen lung relații de cooperare cu clienții. -------------------------------------------------- -------------------------------------------------- ---------------------------- Cu privire la feedback-ul: O: Dacă sunteți mulțumit cu proiectele noastre și servicii, vă rugăm să da-usB 5 stele lauda : este onoarea noastră de a face să vă mulțumiți cu proiectele noastre și servicii.C: vă Rugăm să ne contactați înainte de a posta orice feedback-ul negativ.D: Dacă aveți orice sugestii pentru noi, bine ati venit, dacă aceasta este o sugestie bună, noi vă va oferi cu un mulțumesc foarte mult ----------------------- --------------------------- ----------------------- --------------------------- -----------------Despre Observații: 1: Această marfă prețul nu include orice impozite și taxe de import. 2: Plată; escrow, T/T, Western Union, transfer bancar, card de credit, coș de cumpărături, viză, etc.; 3: placa De baza nu are o baterie, vă rugăm să ne contactați. 4: Dacă aveți nevoie de o cantitate mare, noi vă va oferi cu unele reduceri.

Origine NC(de Origine)
Chipset-Ul Producătorului Intel
Compatibil Marca ASUS
Element Stare Folosit
Cu CPU Da
Certificare Nici unul
Placă Grafică Tip Non-Integrat
Numărul De Model x751ld

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de