USB Reîncărcabilă cu Ultrasunete Pest Repeller Dispozitiv de Purici Capuse Paduchi Repeller Anti Bug Insecte Repelent pentru Pisici Câini Animale de companie Consumabile

Produs nou

11.26lei

16.56lei

-32 %

In stoc

Etichete:

fan plici de muste, diy cat de descurajare, dog tick, amazon ultrasonic animal repeller, chineză săpun, criminalul de țânțari, pest repel, cat respinge, ant, pest reject

USB Reîncărcabilă cu Ultrasunete Pest Repeller Purici Capuse Paduchi Repeller Anti Bug Insecte Repelent pentru Pisici Câini Animale de companie Consumabile

Caracteristică:

19.5-135KHz (8-band cu ultrasunete inteligente de conversie de frecvență) cu ultrasunete fizic respinge căpușe, purici, păduchi, țânțari, fara chimicale, și în condiții de siguranță respingător.

Luminile roșii și albastre care se aprind atunci când produsul este de lucru poate crește siguranța animalelor de companie pe timp de noapte.

Caietul de sarcini:

Material: ABS

Dimensiune produs: 33x14x46mm/1.3x0.55x1.81in

Produs de culoare: Alb, Negru

Produs net în greutate: 9g

Intrare: 5V / 1-2A

Putere nominală: 0.008-0.015 W

Curent de lucru: 2-3.5 mA

Frecvență acustică: 19.5-135KHz

Rază efectivă: în aer liber 3-10m/9.84-32.8 ft, interior 10-80 de metri pătrați

Tip baterie: litiu Polimer baterie (100mAh)

Funcția de viteze: 2 viteze (1 viteze roșu și albastru respirație lumina, 2 viteze roșu și albastru lumina de avertizare)

Metoda de încărcare: USB de încărcare (roșu este aprins în timpul încărcării, lumină verde, atunci când complet încărcată)

Principiul de lucru:

Electronic portabil împotriva insectelor - Bazat pe principii fizice, acest dispozitiv utilizează electronice tehnologie de simulare pentru a obține efectul de respingere căpușe, purici și păduchi.

Prin emite valuri de ultrasunete, care poate stimula creierul și nervii de căpușe, purici și păduchi, nu poate suporta și lăsați-l departe.

Notă:

Datorită diferitelor monitoriza și efect de lumină, culoarea reală a elementului ar putea fi ușor diferite de culoare a arătat pe imagini.Vă mulțumesc!

Vă rugăm să permiteți-1-3cm de măsurare abatere datorită măsurare manual.

1 X Pest Repeller

1 X Cârlig

1 X Cablu De Încărcare

1 X Instrucțiuni

Setați Tipul No
Pest Tip Ants, Bees, Beetles, Centipedes, Molii, Bug-Uri Pilula, Scorpions, silverfish
Tensiune Nominală Nici unul
Respingător Tip Ultrasonic Pest Protecție Contra
Origine NC(de Origine)

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de