1 BUC Pisică Jucărie de Pluș Cat Casa Pentru a Amuza Sine Forma de Animale Păpușă Amuzant Chat Interactive Jucărie Pisica Consumabile pentru animale de Companie Pisica Accesorii Fierbinte

Produs nou

2.61lei

4.06lei

-35 %

In stoc

Etichete:

pisica neagra poster, vintage accesorii animale, pisica de jucarie, teren de joacă pentru pisica, kawaii pluș, jucarie pisica, pisica accesorii scool, foto chat, tunel chat 73, jucarie omida

Descriere:

Vrei să-ți pisicile au mai distractiv?Această pisică jucărie catnip este o alegere bună.Fabricat din bumbac și scurt de pluș, acest element este foarte moale și nu va face rău la pisici labe.Melcul design jucărie pare amuzant, se va face o mulțime de distracție între tine și pisica ta.Un cadou perfect pentru pisica ta minunat.Deci, nu ratați o șansă foarte bună.

Caracteristică

1. Materiale ecologice:din scurt de pluș, burete și iarba-mâței, e moale și nu va face rău la pisici labe și nu va polua mediul înconjurător.

2. Drăguț și mici design: dimensiunea de produsul nostru este potrivit pentru pisici minunat să se joace cu.

3. Umplute cu catmint care pot face cat de entuziasmat și calma pisica ta de spirit și de stres, o alegere bună pentru animalele de companie.

4. Această jucărie amuzant va aduce pisica ta o mulțime de plăcere și se simt mai puțin singur, atunci când nu sunteți acasă.

5. Alegere bună pentru proprietarii de animale de companie și pot îmbunătăți relația dintre tine și animalele de companie.

Caietul de sarcini:

Numele produsului: cat de menta pluș jucărie pisica

Produs material: pluș

Greutate: aprox. 8 g

Aplicabile: pisica

Dimensiuni produs: așa cum se arată

Pachetul Inclus:

Pluș jucărie pisica*1

Note:

Datorită diferite de iluminare și afișa diferite diferență de culoare va fi ușor diferite de culoare adevărat este supusă fizice culoare te rog iartă-mă!

Funcția4 Pisicile De Companie De Aprovizionare
Funcția Pisica Jucării De Pluș
Material De pluș
Origine NC(de Origine)
Aplicabile PISICA
Suport Dropshipping
Este Dispozitiv Inteligent No
Dimensiuni Produs Așa cum se arată
Function3 Marioneta Muscatura De Pisica Jucarii
Material produs De pluș
Function2 Pisoi Animale De Companie Jucărie Animal De Mestecat
Jucarii Tip Alte
Greutate approx. 8 g
Function1 Amuzant, Interactiv Forma De Animale De Pluș Jucărie Pisici

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de