Set de 30 de Bucati Miswak Sewak Mesteca Stick Naturale Proaspete Tootbrush Misvak Arak Siwak Miswaak Vegan Curat Dintii de Călătorie Moale Peelu

Produs nou

62.17lei

68.29lei

-8 %

In stoc

Etichete:

desene animate periuța de dinți, hotel periuta de dinti, 3 cap periuta de dinti, miswak, perie dinte, argumente veganism, dinte artificial, vegan, autism jucărie de ros, mic periuta de dinti

30 de piese de Miswak

Natura are darul de a-igienă orală.

CELE MAI VECHI PERIUTA DE DINTI DIN ISTORIE.

Miswak, împreună cu alte forme de mestecat bastoane, este considerat a fi cel mai bine documentat formă de igiena dentara.Este încă frecvent utilizat în Orientul Mijlociu, Africa de Nord, și europa Centrală și Asia de Sud-est și este, fără îndoială, cel mai bine păstrat secret al lumii antice.

În culturi Islamice, miswak este considerat a fi "sunnah", referindu-se la practica de zi cu zi de profetul Mohammad (SAW), care a recomandat-o ca parte de o sănătate de zi cu zi regim.

UN REMEDIU DIN PLANTE NATURALE.

CUM SĂ UTILIZAȚI MISWAK:

COAJA: Coaja de aproximativ 1 cm din stratul exterior al miswak pentru a descoperi interioare peri.

SEPARAT: Mesteca pe vârful miswak să se înmoaie părul.De asemenea, puteți utiliza degetul pentru a le separa.

PERIE: Deține miswak perpendicular gură, spălați-vă pe dinți într-o mișcare circulară.Permite peri între golurile dintre dinți pentru o buna ata.

TAIE: Când vârful miswak devine uscat, folosiți un cuțit pentru a tăia vârful off.Repetați primul pas atunci când sunteți gata să-l folosească din nou.Vă recomandăm tăierea sfat dată pe zi.

Rapid de Transport maritim din Turcia Ne sunt aproape de tine.Aceasta înseamnă timp de transport maritim este mai mică decât în alte țări.

Brazilia cumpărători, vă rugăm să lăsați numărul CPF

Chile cumpărători, vă rugăm să lăsați un ȘANȚ numărul

Cumpărătorii ruși, vă rog lăsați-vă numele complet

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Suntem 7/24 disponibile pentru mesagerie de pe Florapost.ro.

Tip De Element Periuta de dinti
Material Peelu Copac
Cantitatea 1
Origine PK(de Origine)

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de