10buc 86 Tip Cutie Întunecată de Reparare Șurub de Oțel Mangan Intersecția Muntele Înlocui Vechi de Reparare Cutie de Comutare Fix Casetă Socket B6O1 K7L1

Produs nou

5.01lei

6.66lei

-24 %

In stoc

Etichete:

soclu de întrerupător, shimano di2, secret, placa de gips, bicicleta furculiță muntele, priza, cutie secret, dura ace, sticla șurub, stash

Slăbiți soclu din cauza rupt screw hook?Acum, cumpara acest Switch Socket Screw Cârlig pentru a vă ajuta să strângeți slăbiți soclu!

Switch Socket Screw Cârlig poate ajuta să-ți rezolvi problema în loc de a angaja un personal de întreținere pentru a repara Switch Socket,acesta este foarte ușor de utilizat și de a salva bani și timp.

Switch Socket Screw Hook este fabricat de înaltă calitate materiale.Acesta este durabil și rezistent la coroziune si rugina.Acesta prevenirea slăbite în mod eficient.Acest instrument poate face munca ta mult mai ușor și mai rapid.Deci, nu mai pierde bani pentru angajarea reparator atunci când o poti face singur cu ușurință!

Notă:

Fiecare Pachet include 10 buc reparații parte cu șuruburi.

Produsele care nu sunt incluse priza de Perete cutie.

Vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră!Bine ati venit pentru a cumpara de la noi!Puteți să contactați cu noi pentru a obține mai multe detalii de bunuri .vom fi pregătiți pentru a răspunde ASAP.

Origine NC(de Origine)
Feature1 10buc Casetă de Comutare Instrument de Reparare
Certificare Nici unul
Numărul De Model Switch socket cutie

Scrie o recenzie

Scrie o recenzie

Legate de